post-1
Lankytojai galės rasti išsamią informaciją apie varžybas, treniruotes ir kitą organizacijos veiklą.

„Nuolatos didėjant „Slalomo akademijos“ veiklos kiekiui, natūralu, kad didėja ir susidomėjimas, tad pati situacija mus atvedė į savaime suprantamą sprendimą – lengvai prieinamos platformos kūrimą, kur interesantai galėtų vienoje vietoje ilgai neieškodami surasti visą reikalingą informaciją ir ja naudotis. Taip gimė ši svetainė. Žinoma, informacijos šiuo momentu yra pakankamai nedaug, tačiau ties turinio pildymu jau yra dirbama ir pirmiausia, ką lankytojai pamatys, bus išsami informacija apie artėjančias varžybas, treniruotes, jų taisyklės, rezultatai ir apžvalgos. Taip pat dalinsimės organizaciniais užkulisiais, lauksime tiek dalyvių tiek varžybų žiūrovų komentarų.”

– džiugiai dėstė „Slalomo akademijos“ prezidentas Saulius Vilčinskas.

Daugiau informacijos pradedantiesiems ir ne tik

Kiti Organizacijos atstovai pritariamai patikino, kad pradedantieji sportininkai čia ras ne tik minėtą informaciją, tačiau ir patarimus, kaip efektyviau treniruotis, greičiau įveikti tam tikras trasos figūras ir kt. aktualią informaciją. Su laiku bus supažindinama ir su greičiausiais slalomo meistrais Lietuvoje.

Dozė „Facebook“ lankytojams

Reguliariai informacija glaustai pasieks ir „Slalomo akademijos“ „Facebook“ skaitytojus, tad jo sekėjų naujienos taip pat neaplenks.